Vraag een belafspraak aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inhoudelijk sparren met een docent?

 

Laat uw contactgegevens achter en een van onze docenten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je meer informatie over de leergang Business Data Scientist? Wat draagt de Business Data Scientist bij aan de organisatie? Wat is het verschil met data science?

Een van de docenten van de opleiding Business Data Scientist neemt graag de tijd om inhoudelijk van gedachte te wisselen.

Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen voor een opleiding tijd in beslag neemt. De keuze voor de leergang is vaak weloverwogen. Heeft u vragen over het programma van de opleiding, de certificering of de toelatingseisen? Onze kerndocenten staan voor u klaar om deze vragen te beantwoorden.

Het bellen met een kerndocent is een uitstekende gelegenheid om te kijken hoe de leergang Business Data Scientist bij kan dragen aan het realiseren van jouw leerdoelen.

Wat onze deelnemers zeggen

[dt_testimonials_carousel content_layout=”layout_1″ content_alignment=”center” img_max_width=”120px” img_border_radius=”500px” slides_on_wide_desk=”3″ slides_on_h_tabs=”1″ autoplay=”y” post_title_bottom_margin=”0px” post_content=”show_content” content_bottom_margin=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” category=”” css_dt_testimonials_carousel=”.vc_custom_1544390272582{padding-bottom: 70px !important;}”]