De leergang Business Data Scientist volgen: het kan corona-proof!

Inmiddels hebben we ruime ervaring opgedaan met de leergang Business Data Scientist in corona-tijd. Dat is gedaan in een aangepaste opzet, met een groot deel van de deelnemers in de zaal in Veenendaal, en een aantal deelnemers vanuit huis.

We hebben gemerkt dat het programma hier niet onder geleden heeft. We zijn zo tevreden over het verloop dat we deze opzet nu standaard zijn gaan gebruiken in de leergang die op 8 oktober 2020 gestart is. Ook in de leergang die start op 7 oktober 2021 zal dit de standaard vorm zijn.

  • Wie klachten heeft blijft thuis, en mist niets. De interactie blijft grotendeels intact;
  • We werken in een grote zaal, met voor iedereen een aparte tafel op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Alles is volledig op afstand en interactief te volgen via een aantal parallelle videostreams van de docent, gastsprekers, presentatie en zaal. Ook het werken in break-out groepen gaat volledig via een digitale omgeving.

Kortom: het is mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan inhoud, dialoog en casussen kan de leergang onder alle omstandigheden gegeven worden. Wanneer maatregelen dit nodig maken kunnen we een deel van het programma ook volledig online aanbieden.

Voor meer informatie: mail rma@fm.ru.nl of bel 024 361 21 08. 

Heeft u interesse? Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de meest interactieve en bedrijfskundige leergang over data in Nederland. U kunt een plek reserveren door in te schrijven, of door even contact op te nemen met RMa.

Wat onze deelnemers zeggen

Op vrijdag 7 oktober 2021 start de nieuwe leergang. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ben jij een van de deelnemers die je organisatie of klanten gaat helpen om succesvol te worden met data proposities en producten? Meld je dan nu aan! Je kunt ook contact opnemen om vast je plekje te reserveren.