De leergang Business Data Scientist volgen: het kan weer op 8 oktober!

In juni is de laatste module van de vorige leergang afgerond, twee maanden later dan gepland. Dat is gedaan in een aangepaste opzet, met 15 personen in de zaal in Veenendaal, 3 deelnemers vanuit huis en één van de docenten op een andere locatie.

We hebben gemerkt dat het programma hier niet onder geleden heeft. We zijn zo tevreden over het verloop dat we deze opzet nu standaard gaan gebruiken in de leergang die op 8 oktober 2020 start.

  • We werken in een grote zaal, met voor iedereen een aparte tafel op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Alles is volledig op afstand en interactief te volgen via een aantal parallelle videostreams van de docent, gastsprekers, presentatie en zaal;
  • Wie klachten heeft blijft thuis, en mist niets. Ook het werken in break-out groepen gaat volledig via een digitale omgeving. De interactie blijft intact;

Kortom: het is weer mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan inhoud, dialoog en casussen kan de leergang onder alle omstandigheden gegeven worden.

Voor meer informatie: mail rma@fm.ru.nl of bel 024 361 21 08. 

Heeft u interesse? Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de meest interactieve en bedrijfskundige leergang over data in Nederland. U kunt een plek reserveren door in te schrijven, of door even contact op te nemen met RMa.

Wat onze deelnemers zeggen

Op donderdag 8 oktober 2020 start de nieuwe leergang. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ben jij een van de deelnemers die je organisatie of klanten gaat helpen om succesvol te worden met data proposities en producten? Meld je dan nu aan! Je kunt ook contact opnemen om vast je plekje te reserveren.