Meld je hier aan

Meer weten over deze leergang?

Op donderdag 14 maart 2019 is er een informatieavond over de leergang Business Data Scientist in Utrecht.

 

Op deze avond kun je meer informatie krijgen over de leergang.

Een aantal docenten kunnen je alles vertellen over:

  • Wat is de rol van de Business Data Scientist?
  • Wat draagt de Business Data Scientist bij aan de organisatie?
  • Wat is het verschil met data science?

We gaan verder in op de inhoud van de opleiding, de cases en certificering. Daarbij is er veel ruimte om vragen te stellen en eens te peilen welke mensen nog meer geïnteresseerd zijn in deze leergang. De informatieavond vind plaats in een informele setting in Utrecht.

Dit is een uitstekende gelegenheid om te kijken hoe de leergang Business Data Scientist bij kan dragen aan het realiseren van jouw leerdoelen. Laat je gegevens achter zodat we je het programma, de routebeschrijving en parkeer/ov informatie kunnen sturen.

Wat onze deelnemers zeggen

[dt_testimonials_carousel content_layout=”layout_1″ content_alignment=”center” img_max_width=”120px” img_border_radius=”500px” slides_on_wide_desk=”3″ slides_on_h_tabs=”1″ autoplay=”y” post_title_bottom_margin=”0px” post_content=”show_content” content_bottom_margin=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” category=”” css_dt_testimonials_carousel=”.vc_custom_1544390290751{padding-bottom: 70px !important;}”]