Meld je voor 31 december 2019 aan en ontvang een leuke set boeken voor de feestdagen.

In de leergang Business Data Scientist gebruiken we een aantal boeken als aanvulling op het lesmateriaal. Maar er zijn er natuurlijk veel meer boeiende en interessante boeken die je helpen om meer inzicht te krijgen in het werk en de context van de Business Data Scientist.

Door de docenten van de leergang is een leuke set met aanvullende boeken samengesteld. In deze set zit een bedrijfskundig boek, een boek over de maatschapelijke impact van data en een boek over wetenschap en AI. Stuk voor stuk leuke boeken om te lezen, in de kerstvakantie bijvoorbeeld!

Wil jij deze boekenset ontvangen? Schrijf je dan in voor 31 december 2019 in voor de leergang die op 14 mei 2020 start!

Je kunt je inschrijven door het formulier in de brochure van de leergang in te vullen. Wanneer het ‘papierwerk’ wat langer gaat duren, dan kun je vast een plek reserveren door even contact op te nemen met de backoffice van RMa.

Wat onze deelnemers zeggen

[dt_testimonials_carousel content_layout=”layout_1″ content_alignment=”center” img_max_width=”120px” img_border_radius=”500px” slides_on_wide_desk=”3″ slides_on_v_tabs=”2″ autoplay=”y” post_title_bottom_margin=”0px” post_content=”show_content” content_bottom_margin=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” category=”” css_dt_testimonials_carousel=”.vc_custom_1544385091348{padding-bottom: 70px !important;}”]

Op donderdag 14 mei 2020 start de nieuwe leergang. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ben jij een van de deelnemers die je organisatie of klanten gaat helpen om succesvol te worden met data proposities en producten? Meld je dan nu aan! Je kunt ook contact opnemen om vast je plekje te reserveren.